Линията на баланса

Линията на баланса

Ако се чудите как да спазвате всички стъпки към една перфектна форма, представете си, че ходите по въже. В този случай, за да не паднете, най-важното нещо е баланса. Така е и с тренировките.

Започваме с първите тренировки, самото влизане в залата за първи път или образно казано, качването на въжето. Там е възможно да направите адски много грешки, затова ще Ви трябва някой, който преди е ходил по това въже и знае как се прави – опитен треньор. Той ще Ви придържа докато се научите и сами. След като започнете движението си напред по въжето, всеки ден Вие ще правите няколко крачки напред, които Ви доближават до вашата цел, а всеки един чийт, било то преяждане с вредни храни, препиване или неглежиране на тренировките ще ви връща няколко крачки назад… Всяко едно външно влияние, което е негативно, ще действа по същия начин и дори може да Ви бутне от въжето. Ако спрете изобщо със спорта за някакъв период от време направо падате от въжето и бързо губите форма, и колкото повече се бавите, толкова по-трудно става качването обратно горе. И обратното, колкото по дълго спазвате режима и здравите тренировки, толкова по-бързо ще напредвате, без да се забавяте, иначе само ще стойте на едно място.

Извода е само един, когато имате цел, всеки ден е борба за крачки напред по въжето и то без да падате, без да се връщате назад. Балансирайте, балансирайте, балансирайте!!!

Сподели в: