За мен

Петър Бундаков - персонален треньор и консултант по хранителни режими и фитнес програми

Автобиография

Казвам се Петър Бундаков - дипломиран инструктор по "Културизъм и фитнес-културизъм" към НСА "Васил Левски" и лицензиран инструктор към Българска федерация по културизъм и фитнес. Специалист съм по хранителни режими и тренировъчни програми за постигането на високи резултати с клиентите на фитнеса. Прилагам изцяло съвременни методики на тренировъчния процес, диетология, видовете препарати и добавки на пазара.
Тренирам фитнес от 2008-а година и бокс от 2010-а година. Тренирал съм по отделно лека атлетика (кросово бягане) 2 години и баскетбол 2 години.
Имам опит като персонален треньор във фитнес център “Leader 72”, фитнес клуб “Авангард”, Fitness and Spa Zeus, Pulse Fitness & Spa PLATINUM и West-GYM фитнес център и магазин.

За контакт с мен:

  •   1000 София, България

Изключителен професионалист! С много енергия и ентусиазъм провежда всяка моя тренировка по предварително изготвена индивидуална програма! Продължавай все така напред!

Вилма Василева

клиент на Бундаков Спорт
Страхотен човек както в професионален, така и в личен план! Отдаден на работата си и на хората, с които работи. Тренировките винаги са забавни и най-важното ефектът от тях е удивителен.

Андреа Манева

клиент на Бундаков Спорт
Подготвен и отдаден на работата си, всяка тренировка е индивидуална, съобразена с желанието и състоянието на клиента. Хубав релаксиращ край на деня - с видими резултати!

Мартин Рачев

клиент на Бундаков Спорт

delobg  15.02.2017


Πeтъp Бyндaĸoв e нa 26 г., диплoмиpaн юpиcт, ĸoйтo избpa дa cпoдeли c читaтeлитe нa dеlо.bg ĸoe гo e нaĸapaлo дa cвaли 23 ĸг oт тeглoтo cи. Mлaдият мъж paзĸpивa и cвoя peжим.
С разказа за историята на живота ми ще се опитам да Ви мотивирам винаги да се стремите към своя пълен потенциал и да започнете от днес! Няма лесен начин за постигане на целите! Цената на амбицията е висока, но си заслужава! ...
Виж цялата статия за мен в Дело.бг  

Сподели в: