Без лимит

Колкото по-висока е целта толкова-по висок е адреналина. Това е нещото което ни поддържа живи в истинския смисъл на думата, защото човешката страст за развитие няма граници!

Всичко е в главата и психиката на човек! Примери като живота на Кевин Леврон, който въпреки всички трудности стига до най-високото ниво на бодибилдинга, ни карат да вярваме, че всичко е възможно. Мисля, че човек знае и усеща в каква насока е неговия талант. Само трябва да послуша себе си, жаждата за развитие и да я визуализира върху тялото си. Това означава, че физически ще преминете на следващо ниво, само ако ментално сте готови затова. Не трябва да си поставяте лимити в съзнанието. Единствения човек, който може да го направи сте самите вие.

„Важно е да не слагаш никакви граници на психиката си, когато искаш да направиш каквото и да било. Ако си се отдал на бодибилдинг, не поставяй ограничение на размера, силата или състоянието, защото в момента, в които го направиш, ти ще заковеш на едно място. Важното нещо е да прогресираш. Дори да е съвсем малко, главното нещо е да продължаваш напред и да ставаш по-добър“ – Дориан Йейтс

Сподели в: