Доставка

ЦЕНИ

– Цените за транспорт в рамките на България са както следва:
   – за София – безплатна доставка, независимо от сумата на поръчката;
   – за останалата част от страната:
      – за сума на поръчката до 100 лв, доставката в рамките на страната е 8 лв;
      – за сума на поръчката над 100 лв, доставката в рамките на страната е безплатна.

– Цените, посочени на сайта не включват опаковане и транспортиране извън територията на Република България. В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа.

ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ

– Bundakov Sport предлага гаранционен документ на своите клиенти за дадена закупена стока, ако такъв документ е осигурен от производителя на стоката. В документа са описани: адрес и телефон на оторизираните сервизи на закупената стока гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители гаранционен срок на закупената от потребителя/клиента стока.

ДОСТАВКА

– Ако не е отбелязано изрично желание на потребителя/клиента в полето „Бележки към поръчката“, доставката в рамките на страната ще бъде извършена от куриерска фирма Еконт, до адреса на потребителя/клиента, а за доставка извън територията на Република България – от куриерска фирма DHL, до адреса на потребителя/клиента.

– Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, Bundakov Sport се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. Bundakov Sport не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

– Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Bundakov Sport. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, Bundakov Sport не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от Bundakov Sport са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Bundakov Sport не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

– При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Bundakov Sport се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

– Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиента може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

ПЛАЩАНЕ

Методите за плащане през сайта са 3:

1. Плащане с дебитна, кредитна карта или PayPal
Плащане чрез PayPal.com – в Евро (системата автоматично ще Ви изчисли цената след като бъдете прехвърлени към сайта на PayPal).
Можете да платите лесно чрез данните, които са върху Вашата дебитна или кредитна карта!
(в PayPal изберете бутона „Create an account“ след което ще бъдете прехвърлени към екрана „Pay with Debit or Credit card“)
Можете да платите и директно чрез PayPal акаунта си, ако имате такъв.

2. Плащане чрез Банков превод
Плащане по банков път – извършвате плащането директно, чрез банковата Ви сметка.
Това можете да направите през сайта на Вашата банка (чрез Token или КЕП) или на място – в банковия клон!
(подробности за това как да осъществите банковия превод онлайн можете да получите от Вашия банков оператор)
След приключване на поръчката ще получите имейл с нашите банкови данни и уникален номер на поръчката:
Поръчка №XXX
Използвайте номера на поръчката като причина за плащането.
Може да плащате и в левовата равностойност на други валути!

3. Плащане чрез Наложен платеж
Плащане в брой при доставка с куриер.